Sitemap
Karin Elisabeth Jaspers

Skilsmisse og skilsmissebørn

Der kan komme et punkt hvor en eller begge parter ikke længere føler at det giver mening at fortsætte forholdet. Skilsmisse er som regel en sorgfuld proces også selv om man selv har valgt det. At komme helskindet igennem en skilsmisse og få læget sårene, kan have stor betydning for hvordan man senere bliver i stand til f.eks. at samarbejde med eks-kæresten omkring børnene eller at indgå i et nyt forhold.
 
Samarbejde om børnene
Efter en skilsmisse kan det være en stor udfordring at skulle fortsætte kontakten med eks’en omkring børnene. Sårethed, vrede og oplevelsen af svigt, kan for nogle gøre tanken om samarbejde med eks’en de næste 10-15 år, til noget nær et mareridt. Børnene kan ikke deles, men samarbejdet om omsorgen og ansvaret for børnene kan deles. Bearbejdning af svigt og bitterhed kan være en stor hjælp til, at man som forældre og eks-partner kan finde ro i sig selv og blive i stand til at samarbejde konstruktivt omkring børnene og senere måske også børnebørnene.
 
KARIN ELISABETH JASPERS | PSYKOLOGHUSET ØSTERBROGADE 146 1.SAL, 2100 KØBENHAVN Ø  | Tlf.: 2721 5560 | JASPERS.KARIN@GMAIL.COM