Sitemap
Karin Elisabeth Jaspers

Karin Elisabeth Jaspers Autoriseret psykolog, Specialist i psykoterapi

 
 
 
 
Kontakt: Tlf. 2721 5560

Psykoterapi og forandring

Som psykolog kan jeg hjælpe dig igennem forandringsprocesser, som kan være vanskelige, men som gradvist kan bringe dig hen til et nyt ståsted, som føles mere tilfredsstillende.

Følelser
Det kan være, at du oplever vanskelige følelser og ønsker en forandring af den måde du har det på lige nu, kropsligt og følelsesmæssigt, på grund af sorg, stress, smerter, angst, depression eller krise. 
 
Uønskede begivenheder
Det kan også være, at du oplever uønskede begivenheder, som påvirker dit liv. F.eks. tab af pårørende ved dødsfald, sygdom, skilsmisse, en ulykke eller tab af job. Du kan føle dig vred, trist eller sorgfuld over forandringer som du ikke har ønsket. 
 
Ønskede begivenheder
Du kan have et ønske om at forandre den måde du lever dit liv på, med hensyn til relationer, livsstil, job eller familie. 
 
Som regel er det lettest at klare forandringer, når man selv har besluttet sig for at sætte dem i gang og når man føler, at man har en vis kontrol over forandringsprocessen. Men sådan er det ikke altid.
 
Hjælp gennem psykoterapi
Som psykolog har jeg stor erfaring med forandringsprocesser og kan hjælpe dig igennem problemer og vanskelige følelser i forbindelse med forandringer i dit liv. 
 
OBS: Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen.
KARIN ELISABETH JASPERS | PSYKOLOGHUSET ØSTERBROGADE 146 1.SAL, 2100 KØBENHAVN Ø  | Tlf.: 2721 5560 | JASPERS.KARIN@GMAIL.COM