Sitemap
Karin Elisabeth Jaspers

Kommunikation

Et af de mest åbenlyse tegn på problemer i parforholdet er som regel, at parret skændes, ofte efterfulgt af en periode med tavshed. Tit er det de sammen emner man skændes om igen og igen, uden at problemet bliver løst. Tværtimod sker der for mange det, at skænderiet trækker flere andre emner med ind i diskussionen – og man ender med også at skændes om gamle hændelser, som egentlig er afsluttet.
 
Lær at lytte
Det er i virkeligheden ikke så meget uenigheden der er problemet, men mere den måde I som par håndtere den på. Det kan derfor være en hjælp, at lære nogle tale/lytteteknikker, som giver plads til større åbenhed og nysgerrighed i kommunikationen.
 
Herved kan i blive i stand til bedre at forstå hinandens indre verden og anerkende hinandens behov. Når kommunikationen bliver mere konstruktiv kan I begynde at imødekomme hinandens behov og samarbejde i stedet for at kæmpe med hinanden.
 
KARIN ELISABETH JASPERS | PSYKOLOGHUSET ØSTERBROGADE 146 1.SAL, 2100 KØBENHAVN Ø  | Tlf.: 2721 5560 | JASPERS.KARIN@GMAIL.COM